Al 25 jaar een begrip

Bij Pinnacle heeft men inmiddels ruim 25 jaar ervaring met de verkoop en verhuur van Nieuwe, Refurbished en Demo printers en Multifunctionals. Onze grote kracht zit hem in onze scherpe prijs / kwaliteit verhouding en onze grote ervaring met maatwerk. Wij ontzorgen onze klanten met een deskundig productadvies, op maat afgestemd op hun specifieke situatie en wensen.

Een scanner huren bij Pinnacle

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van het verhuur van printers, kopieerapparaten en scanners? Dan bent u nu op de juiste website aangekomen. We hebben bij Pinnacle namelijk een ruim assortiment aan de beste apparaten voor u klaarstaan. We hebben louter machines van de beste merken. Denk hierbij maar aan de bekende merken Olivetti, Epson, Ricoh en Konica Minolta. Merken die een jarenlange ervaring hebben met het maken van de beste printers en scanners die er te krijgen zijn. We hebben meer dan 25 jaar ervaring met het werken met de apparaten van deze merken en weten hier dan ook alles over te vertellen wat u maar wilt weten.

Op zoek naar een scanner verhuurbedrijf?

Bij Pinnacle weten we waar een goede scanner aan moet voldoen. Als u ons dan ook doorgeeft wat uw wensen zijn op dit gebied, dan gaan we samen met u bekijken hoe we deze wensen zo goed mogelijk uit gaan laten komen. Zoekt u een gloednieuwe scanner? Of kiest u liever een van onze tweedehands modellen? Wat uw keuze ook is, we staan klaar om u hier meer over te vertellen. Als u bijvoorbeeld kiest voor het goedkopere tarief van een van onze tweedehands scanners, dan haalt u toch een machine in huis die praktisch perfect is. Vaak worden scanners en printers namelijk al ingeruild terwijl ze nog amper in de buurt van het einde van hun levensduur zijn.

Pinnacle Ricoh Printers
Pinnacle Konica Minolta Printers

Het beste op het gebied van scanner verhuur

We vinden het belangrijk om u altijd een scanner te bieden die helemaal aan uw wensen voldoet. Een scanner die nog perfect werkt en waar u een groot aantal perfecte scans mee kunt maken. Vaak als onderdeel van een multifunctioneel apparaat dat ook kan printen en kopiëren. Neem daarvoor gewoon eens een kijkje op onze website. Hier vindt u informatie over al onze producten. U bent ook altijd welkom om een keer bij ons langs te komen om te zien wat wij allemaal voor u hebben klaarstaan.

Pinnacle Logo Divider

Pinnacle Koffie staat klaarDE KOFFIE

STAAT KLAAR

Pinnacle 25 Jaar Ervaring25 JAAR

ERVARING

Pinnacle Scherpe PrijzenBESTE PRIJS

EN KWALITEIT

Pinnacle Volledige OntzorgingVOLLEDIGE

ONTZORGING