Al 25 jaar een begrip

Bij Pinnacle heeft men inmiddels ruim 25 jaar ervaring met de verkoop en verhuur van Nieuwe, Refurbished en Demo printers en Multifunctionals. Onze grote kracht zit hem in onze scherpe prijs / kwaliteit verhouding en onze grote ervaring met maatwerk. Wij ontzorgen onze klanten met een deskundig productadvies, op maat afgestemd op hun specifieke situatie en wensen.

Wilt u een printer huren bij een specialist?

Indien u ervoor kiest om een printer te huren bij een bedrijf dat hier al meer dan 25 jaar ervaring mee heeft, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met Pinnacle. We weten namelijk alles van de verkoop en verhuur van nieuwe en refurbished printers van de beste merken die er op dit gebied te vinden zijn. Printer verhuur is daarbij een van onze specialiteiten. We gaan graag met onze klanten om tafel om eens te bekijken wat hun wensen zijn op het gebied van de printer die ze willen huren, maar ook van de periode dat u dit wilt doen. We horen dan ook graag van u indien u een printer verhuurbedrijf zoekt waar u de hoogste kwaliteit vindt.

Professionele printer verhuur

We vinden het belangrijk om onze klanten altijd de hoogste kwaliteit te bieden als het op de verhuur van printers aankomt. Neem dan ook eens een kijkje op onze website als u meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen. We vinden het heel belangrijk om alles uit een printer of kopieer machine te halen. Vaak als een bedrijf een printer in huis heeft en over wil stappen op een nieuwer model, dan blijkt dat de oude printer nog lang niet aan het einde van de levensduur zit. Dit is zonde. Met onze verhuur, maar ook onze tweedehands verkoop, zorgen we ervoor dat printers wel volledig worden gebruikt. Dit is vanuit het oogpunt van het milieu volgens ons heel belangrijk.

Pinnacle Ricoh Printers
Pinnacle Konica Minolta Printers

Meer weten over ons printer verhuurbedrijf?

U kunt er natuurlijk voor kiezen om een nieuwe printer aan te schaffen, maar een printer huren is wellicht een betere keuze. U krijgt dan de beschikking over een machine die helemaal piekfijn in orde is en waar u direct gebruik van kunt maken. Dit natuurlijk voorzien van service en hulp indien er een keer iets niet in de haak is met de machine. Gezien het feit dat wij louter printer verhuur verzorgen van de beste merken op dit gebied, hoeft u hier natuurlijk niet snel bang voor te zijn! Een printer huren? Dan bent u bij Pinnacle aan het juiste adres!

Pinnacle Logo Divider

Pinnacle Koffie staat klaarDE KOFFIE

STAAT KLAAR

Pinnacle 25 Jaar Ervaring25 JAAR

ERVARING

Pinnacle Scherpe PrijzenBESTE PRIJS

EN KWALITEIT

Pinnacle Volledige OntzorgingVOLLEDIGE

ONTZORGING