Al 25 jaar een begrip

Bij Pinnacle heeft men inmiddels ruim 25 jaar ervaring met de verkoop en verhuur van Nieuwe, Refurbished en Demo printers en Multifunctionals. Onze grote kracht zit hem in onze scherpe prijs / kwaliteit verhouding en onze grote ervaring met maatwerk. Wij ontzorgen onze klanten met een deskundig productadvies, op maat afgestemd op hun specifieke situatie en wensen.

Onze merken

Toonaangevende technologie voor op kantoor.

Ricoh is reeds 80 jaar actief om klanten informatie en documenten effectiever te laten organiseren en creëren. Veilig, sneller, slimmer en duurzaam. Ricoh is wereld marktleider als het gaat om zwartwit en kleuren printers en Multifunctionals, scanners en softwareoplossingen voor documentverwerking.

Ricoh staat bekend om zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatieve oplossingen.

Pinnacle Ricoh Printers
Pinnacle Konica Minolta Printers

Kwaliteit, maximale productiviteit en eenvoudige bediening.

Opgericht in 1900 ontwikkelde het de haar eerste camera en in 1971 introduceerde het Japan’s eerste Normaal-Papier copier. Met meer dan 140 jaar ervaring ! en het samen gaan met Konica in 2003 ligt de focus op innovatieve kantooroplossingen, IT-diensten en professioneel drukwerk zo zijn wij altijd een slimme zakenpartner aan uw zijde. Onze drive: Innovatie.

Bij Konica Minolta ligt de focus op innovatie mede hierdoor kunnen wij stellen dat de machins’s de hoogste betrouwbaarheid en een geonevenaard hoge afdrukkwaliteit in de markt hebben.

Pinnacle verkoopt en verhuurt de machines van Konica Minolta in haar Second Life lijn en nieuw onder het Olivetti label.

TECHNOLOGIE IN HARMONIE MET HET MILIEU.

Als het aankomt op het kiezen van technologie, begrijpen we dat bedrijven betrouwbaarheid en gevolgen voor het milieu boven aan hun prioriteitenlijstje hebben staan. Daarom streven wij ernaar innovatieve producten te creëren die betrouwbaar, recyclebaar en energiezuinig zijn.

Dit streven om de impact van onze producten op het milieu te verlagen omvat alle fasen van de gecombineerde levenscyclus.

Pinnacle Logo Divider

Pinnacle Koffie staat klaarDE KOFFIE

STAAT KLAAR

Pinnacle 25 Jaar Ervaring25 JAAR

ERVARING

Pinnacle Scherpe PrijzenBESTE PRIJS

EN KWALITEIT

Pinnacle Volledige OntzorgingVOLLEDIGE

ONTZORGING