Al 25 jaar een begrip

Bij Pinnacle heeft men inmiddels ruim 25 jaar ervaring met de verkoop en verhuur van Nieuwe, Refurbished en Demo printers en Multifunctionals. Onze grote kracht zit hem in onze scherpe prijs / kwaliteit verhouding en onze grote ervaring met maatwerk. Wij ontzorgen onze klanten met een deskundig productadvies, op maat afgestemd op hun specifieke situatie en wensen.

Printeronderhoud op maat

Bij Pinnacle bent u aan het juiste adres voor huur, verkoop of lease van een goede printer. We hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van de levering van deze apparaten en gaan ook graag eens samen met u bekijken hoe wij u kunnen helpen. We hebben in ons assortiment louter printers van de beste merken staan, te weten Konica Minolta, Epson, Ricoh en Olivetti. Echter, een printer kan nog zo goed zijn, als deze niet goed wordt onderhouden kunnen er altijd mankementen aan ontstaan. Bij Pinnacle staan wij altijd klaar om onderhoud te plegen aan de printer die u bij ons heeft gehuurd.

Professioneel onderhoud van uw printer

Een printer is een apparaat dat ingewikkeld in elkaar zit. Zolang de printer normaal werkt zult u hier weinig mee te maken hebben, maar als er een mankement is aan de printer, dan is het natuurlijk een ander verhaal. Wij hebben mensen in dienst die hun best gaan doen om ervoor te zorgen dat uw printer altijd zo goed mogelijk functioneert. Met regulier printeronderhoud houden ze mankementen buiten de deur. Er kan natuurlijk altijd iets misgaan met een printer, maar op deze manier zorgen wij er dan wel voor dat de kans hierop zoveel mogelijk wordt geminimaliseerd.

Pinnacle Ricoh Printers
Pinnacle Konica Minolta Printers

Meer weten over printeronderhoud?

Als u meer wilt weten over printer onderhoud, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan klaar om u te helpen met het verzorgen van onderhoud aan uw printer. We gaan graag een keer met u om tafel zitten om de mogelijkheden die wij u te bieden hebben met u door te nemen. We kunnen dan gelijk bekijken welke printer het beste op uw wensen aansluit. U heeft hierbij de keuze uit nieuwe modellen, maar kunt natuurlijk ook de keuze maken voor een van onze top klasse gebruikte modellen.

Pinnacle Logo Divider

Pinnacle Koffie staat klaarDE KOFFIE

STAAT KLAAR

Pinnacle 25 Jaar Ervaring25 JAAR

ERVARING

Pinnacle Scherpe PrijzenBESTE PRIJS

EN KWALITEIT

Pinnacle Volledige OntzorgingVOLLEDIGE

ONTZORGING