Al 25 jaar een begrip

Bij Pinnacle heeft men inmiddels ruim 25 jaar ervaring met de verkoop en verhuur van Nieuwe, Refurbished en Demo printers en Multifunctionals. Onze grote kracht zit hem in onze scherpe prijs / kwaliteit verhouding en onze grote ervaring met maatwerk. Wij ontzorgen onze klanten met een deskundig productadvies, op maat afgestemd op hun specifieke situatie en wensen.

Onderhoud aan uw kopieermachine

Kopieermachines zijn apparaten die bij een bedrijf of organisatie over het algemeen veel gebruikt worden. Logisch ook, want iedereen binnen een organisatie wil printjes maken en daarbij wordt meestal niet op een printje meer of minder gekeken. Het is dan wel belangrijk om ervoor te zorgen dat deze printer altijd in tiptop conditie is. Als u ervoor kiest om een kopieermachine te huren of leasen bij Pinnacle, dan kunt u er op rekenen dat u hier het best mogelijke onderhoud bij krijgt. Wij zorgen er graag voor dat uw machine altijd perfect blijft werken. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan staan wij klaar voor onderhoud aan uw kopieermachine.

Kopieermachine onderhoud op maat

Bij Pinnacle verhuren en verkopen we kopieermachines van de beste merken die er op dit gebied te vinden zijn. We hebben het dan over merken als Ricoh, Konica Minolta, Olivetti en Epson. Topmerken als het op het maken van kopieermachines aankomt. U mag er dan ook op rekenen dat deze machines het goed zullen doen, zeker als ze daarbij ook nog eens goed worden onderhouden. Onze specialisten staan klaar om dit voor u te verzorgen. We hebben mensen in dienst die de machines van binnen en van buiten kennen en die dan ook gelijk in actie komen als er onderhoud aan uw kopieermachine nodig is.

Pinnacle Ricoh Printers
Pinnacle Konica Minolta Printers

Meer weten over kopieermachine onderhoud?

Een kopieermachine kan nog zo goed zijn, als er geen goed onderhoud aan wordt gepleegd kunnen er altijd mankementen aan ontstaan. Vandaar ook dat u bij het huren van een leasen van een kopieerapparaat dit onderhoud er standaard bij krijgt. Indien u hier meer over wilt weten, dan kunt u hier natuurlijk altijd even contact over opnemen met ons. We staan altijd klaar om u meer te vertellen over de mogelijkheden die u bij ons heeft. U bent ook welkom om een keer bij ons langs te komen om de verschillende machines te bekijken en uw wensen met ons door te nemen.

Pinnacle Logo Divider

Pinnacle Koffie staat klaarDE KOFFIE

STAAT KLAAR

Pinnacle 25 Jaar Ervaring25 JAAR

ERVARING

Pinnacle Scherpe PrijzenBESTE PRIJS

EN KWALITEIT

Pinnacle Volledige OntzorgingVOLLEDIGE

ONTZORGING