Al 25 jaar een begrip

Bij Pinnacle heeft men inmiddels ruim 25 jaar ervaring met de verkoop en verhuur van Nieuwe, Refurbished en Demo printers en Multifunctionals. Onze grote kracht zit hem in onze scherpe prijs / kwaliteit verhouding en onze grote ervaring met maatwerk. Wij ontzorgen onze klanten met een deskundig productadvies, op maat afgestemd op hun specifieke situatie en wensen.

Een Olivetti kopieermachine huren bij Pinnacle

Bent u op zoek naar een nieuw kopieerapparaat? Wilt u echter bij voorkeur geen apparaat aanschaffen, maar dit huren? Dan bent u bij Pinnacle altijd aan het juiste adres. We hebben namelijk een groot aantal verschillende kopieerapparaten van een aantal topmerken voor u klaarstaan. Een van deze merken is het welbekende Olivetti. Dit is een merk waar al vele jaren de hoogste kwaliteit wordt geleverd. Als u een Olivetti kopieermachine gaat huren, dan kunt u er zodoende ook op rekenen dat u een kopieermachine in huis haalt waar u probleemloos mee aan de slag kunt gaan. Meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op met al uw vragen.

Olivetti kopieermachine verhuur

Bij Pinnacle hebben we ruim 25 jaar ervaring met alles wat met kopieermachines te maken heeft. We hebben deze machines verkocht, maar ook verhuurd, waarbij we heel wat verschillende modellen hebben zien komen en gaan. We kunnen met andere woorden zonder problemen voor u de juiste machine bij uw wensen aanbevelen. Met Olivetti kiest u daarbij voor een sterk merk. De machines van dit merk kenmerken zich namelijk door een zeer hoge betrouwbaarheid en al even hoge kwaliteit. De afdrukkwaliteit van de machines van Olivetti staat alom bekend als de beste die er te vinden is.

Pinnacle Ricoh Printers
Pinnacle Konica Minolta Printers

Meer weten over onze Olivetti kopieermachine verhuur?

Als u een Olivetti kopieermachine wilt huren, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan klaar om u te helpen met het maken van een keuze voor de beste machine voor uw bedrijf. Hierbij nemen we dan ook graag de mogelijkheden eens met u door die u heeft op het gebied van het kiezen van een kopieermachine. Een Olivetti kopieermachine is dan eigenlijk altijd een prima keuze. Een Olivetti kopieermachine huren? Voor de beste, scherpst geprijsde Olivetti kopieermachine verhuur bent u bij Pinnacle aan het juiste adres.

Pinnacle Logo Divider

Pinnacle Koffie staat klaarDE KOFFIE

STAAT KLAAR

Pinnacle 25 Jaar Ervaring25 JAAR

ERVARING

Pinnacle Scherpe PrijzenBESTE PRIJS

EN KWALITEIT

Pinnacle Volledige OntzorgingVOLLEDIGE

ONTZORGING