Al 25 jaar een begrip

Bij Pinnacle heeft men inmiddels ruim 25 jaar ervaring met de verkoop en verhuur van Nieuwe, Refurbished en Demo printers en Multifunctionals. Onze grote kracht zit hem in onze scherpe prijs / kwaliteit verhouding en onze grote ervaring met maatwerk. Wij ontzorgen onze klanten met een deskundig productadvies, op maat afgestemd op hun specifieke situatie en wensen.

Een multifunctioneel kopieerapparaat huren bij Pinnacle

Bent u op zoek naar een multifunctioneel kopieerapparaat voor op uw bedrijf? Dan hoeft dit niet te betekenen dat u een dergelijke machine ook daadwerkelijk moet kopen. U kunt er namelijk bij Pinnacle ook voor kiezen om deze te huren. U betaalt dan per maand een bedrag dat met recht scherp genoemd mag worden. We hebben in ons assortiment een groot aantal verschillende apparaten voor u klaarstaan. Neem dan ook eens rustig een kijkje om te zien welke van deze apparaten het beste op uw wensen aansluit. Wij zorgen er dan voor dat u dit apparaat zo snel mogelijk bij uw bedrijf krijgt afgeleverd.

Vandaag nog een multifunctioneel kopieerapparaat huren

We willen het u bij Pinnacle zo eenvoudig mogelijk maken om een multifunctioneel kopieerapparaat te huren. We raden u dan ook aan om gewoon eens bij ons te komen kijken. Dit kan altijd op onze website, maar u bent ook welkom om een keer bij ons binnen te lopen en te zien wat wij hier hebben staan. Onder het genot van een kopje koffie nemen we alle opties met u door en bekijken we wat er op het gebied van multifunctioneel kopieerapparaat verhuur allemaal mogelijk is bij ons. Wilt u hier meer over weten, dan kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen via de telefoon of mail.

Pinnacle Ricoh Printers
Pinnacle Konica Minolta Printers

De voordelen van multifunctioneel kopieerapparaat verhuur

Als u ervoor kiest om een multifunctioneel kopieerapparaat te huren in plaats van te kopen, dan scheelt dat een enorme investering. Daar komt bij dat u altijd de mogelijkheid heeft om over te schakelen naar een nieuwer apparaat. Ook niet onbelangrijk is dat u een bijdrage levert aan het milieu door bijvoorbeeld een tweedehands multifunctioneel kopieerapparaat te huren. We raden u dan ook aan om vooral de mogelijkheden bij ons bedrijf eens door te nemen om te zien wat u bij Pinnacle allemaal kunt verwachten.

Pinnacle Logo Divider

Pinnacle Koffie staat klaarDE KOFFIE

STAAT KLAAR

Pinnacle 25 Jaar Ervaring25 JAAR

ERVARING

Pinnacle Scherpe PrijzenBESTE PRIJS

EN KWALITEIT

Pinnacle Volledige OntzorgingVOLLEDIGE

ONTZORGING