Al 25 jaar een begrip

Bij Pinnacle heeft men inmiddels ruim 25 jaar ervaring met de verkoop en verhuur van Nieuwe, Refurbished en Demo printers en Multifunctionals. Onze grote kracht zit hem in onze scherpe prijs / kwaliteit verhouding en onze grote ervaring met maatwerk. Wij ontzorgen onze klanten met een deskundig productadvies, op maat afgestemd op hun specifieke situatie en wensen.

Wil u een multifunctional printer leasen?

Indien u op zoek bent naar een specialist op het gebied van het leasen van printers, scanners en kopieerapparaten, dan bent u bij Pinnacle altijd aan het juiste adres. Bij ons kunt u een multifunctional printer leasen van een van de topmerken die er op dit gebied actief zijn. We hebben het dan over de bekende merken Olivetti, Epson, Konica Minolta en Ricoh. Dit zijn allemaal merken waar apparaten van de beste kwaliteit worden gemaakt. We raden u dan ook aan om eens een afspraak met ons te maken om alle mogelijkheden die wij te bieden hebben met ons door te nemen.

Multifunctional printer lease

Als u op zoek bent naar een multifunctional printer leasebedrijf, dan hoeft u niet meer verder te zoeken. We hebben bij Pinnacle namelijk de mooiste apparaten klaarstaan, tegen de scherpste prijzen. U kunt er bij ons voor kiezen om een gloednieuwe multifunctional printer te leasen, maar u kunt ook besluiten om voor een tweedehands multifunctional te gaan. In een dergelijk geval betaalt u minder, terwijl u wel een apparaat in huis haalt dat qua prestaties naar alle waarschijnlijkheid in het geheel niet onderdoet. Meer weten hierover? We hebben op onze website uitgebreide informatie hierover klaarstaan.

Pinnacle Ricoh Printers
Pinnacle Konica Minolta Printers

Meer weten over multifunctional printer lease?

Als multifunctional printer leasebedrijf staan wij klaar om u hoge kwaliteit te leveren. Om u de beste service te bieden. En om dit allemaal tegen de scherpst mogelijke tarieven te doen. Neem contact met ons op en kom bij ons langs om met eigen ogen te zien wat voor mogelijkheden wij u allemaal te bieden hebben. Samen met u bekijken we dan wat voor multifunctional printer u het beste kunt gebruiken in uw bedrijf. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met het verkopen en verhuren van printers, scanners en kopieerapparaten, maar natuurlijk ook multifunctionals.

Pinnacle Logo Divider

Pinnacle Koffie staat klaarDE KOFFIE

STAAT KLAAR

Pinnacle 25 Jaar Ervaring25 JAAR

ERVARING

Pinnacle Scherpe PrijzenBESTE PRIJS

EN KWALITEIT

Pinnacle Volledige OntzorgingVOLLEDIGE

ONTZORGING