Al 25 jaar een begrip

Bij Pinnacle heeft men inmiddels ruim 25 jaar ervaring met de verkoop en verhuur van Nieuwe, Refurbished en Demo printers en Multifunctionals. Onze grote kracht zit hem in onze scherpe prijs / kwaliteit verhouding en onze grote ervaring met maatwerk. Wij ontzorgen onze klanten met een deskundig productadvies, op maat afgestemd op hun specifieke situatie en wensen.

Wilt u een multifunctional leasen?

Bent u op zoek naar een verhuurbedrijf waar u een multifunctional apparaat kunt leasen? Dan bent u bij Pinnacle aan het juiste adres. We hebben namelijk meerdere apparaten klaarstaan waarmee het mogelijk is om zowel te kopiëren, printen als scannen. Bij Pinnacle raden we u daarbij aan om eens te bekijken wat voor machine u precies wilt huren. Gaat u voor een apparaat dat gloednieuw is? Of vindt u het ook prima om een tweedehands multifunctional bij ons leasebedrijf te leasen? U kunt er bij ons op rekenen dat ook deze ‘second life’ machines helemaal perfect werken.

Multifunctional leasebedrijf

We hebben bij Pinnacle ruim 25 jaar ervaring met verkoop en verhuur van allerhande verschillende apparaten. We weten dan ook als geen ander met wat voor apparaten u de hoogste kwaliteit in huis haalt. Neem bijvoorbeeld een multifunctional. Er zijn meerdere bedrijven die deze machines in het assortiment hebben. Wij verkopen en leasen apparaten van vier van de topmerken in dit segment, te weten Ricoh, Epson, Konica Minolta en Olivetti. Dit zijn merken die altijd apparaten van de hoogste kwaliteit leveren. We bieden u hierbij de beste service. Heeft een apparaat onderhoud nodig? Wij hebben servicemonteurs die voor u klaarstaan.

Pinnacle Ricoh Printers
Pinnacle Konica Minolta Printers

Meer weten over multifunctional lease?

Indien u meer wilt weten over wat er bij ons allemaal mogelijk is, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. We hebben mensen klaarstaan die al uw vragen voor u beantwoorden. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om eens binnen te lopen bij ons en daar met eigen ogen te zien wat voor kopieerapparaten wij allemaal in de lease hebben. Onder het genot van een kopje koffie nemen we alle mogelijkheden op dit gebied graag eens met u door. Zo heeft u straks voor een scherp maandbedrag een mooie multifunctional klaarstaan!

Pinnacle Logo Divider

Pinnacle Koffie staat klaarDE KOFFIE

STAAT KLAAR

Pinnacle 25 Jaar Ervaring25 JAAR

ERVARING

Pinnacle Scherpe PrijzenBESTE PRIJS

EN KWALITEIT

Pinnacle Volledige OntzorgingVOLLEDIGE

ONTZORGING