Al 25 jaar een begrip

Bij Pinnacle heeft men inmiddels ruim 25 jaar ervaring met de verkoop en verhuur van Nieuwe, Refurbished en Demo printers en Multifunctionals. Onze grote kracht zit hem in onze scherpe prijs / kwaliteit verhouding en onze grote ervaring met maatwerk. Wij ontzorgen onze klanten met een deskundig productadvies, op maat afgestemd op hun specifieke situatie en wensen.

Een milieuvriendelijke printer huren bij Pinnacle

Bent u op zoek naar een nieuwe printer voor uw bedrijf? Dan heeft u op dit gebied een groot aantal verschillende keuzes. Het is daarbij ook mogelijk om voor een milieuvriendelijke printer te gaan. Printerfabrikanten zetten hier heden ten dage steeds meer op in. Dat mag ook wel, want per slot van rekening is het zo dat het belangrijk is om zo duurzaam mogelijk met het milieu om te gaan. Een milieuvriendelijke printer huren doet u heel eenvoudig bij Pinnacle. We hebben meer dan 25 jaar ervaring met verkoop en verhuur van printers. U mag hier altijd even contact over opnemen met ons als u wellicht vragen heeft of op zoek bent naar advies.

Bij Pinnacle een milieuvriendelijke printer leasen

We vinden het belangrijk om ook ons steentje bij te dragen aan een beter milieu. Vandaar ook dat wij u de mogelijkheid willen bieden om een printer bij ons te leasen. U hoeft dan niet een dure investering te doen, maar kunt wel optimaal profiteren van een printer van hoge kwaliteit. Daarbij kunt u er dan ook nog eens voor kiezen om een gebruikte, milieuvriendelijke printer te huren. Dit zijn printers die nog perfect werken en waar u zeker nog wat jaren gebruik van kunt maken. Meer weten hierover? We hebben op deze website uitgebreide informatie staan over de mogelijkheden die u bij ons heeft.

Pinnacle Ricoh Printers
Pinnacle Konica Minolta Printers

Meer weten over het leasen van een milieuvriendelijke printer?

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden die bij ons heeft, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. We staan klaar om u te helpen met het maken van de keuze voor de beste printer. U wilt de keuze maken voor een milieuvriendelijk model? Dat is bij ons natuurlijk ook altijd mogelijk. Sowieso zijn de fabrikanten die wij in ons assortiment hebben allemaal bezig met het zo milieuvriendelijk mogelijk maken van hun printers, scanners en kopieerapparaten. We hopen u snel als klant te mogen verwelkomen!

Pinnacle Logo Divider

Pinnacle Koffie staat klaarDE KOFFIE

STAAT KLAAR

Pinnacle 25 Jaar Ervaring25 JAAR

ERVARING

Pinnacle Scherpe PrijzenBESTE PRIJS

EN KWALITEIT

Pinnacle Volledige OntzorgingVOLLEDIGE

ONTZORGING