Al 25 jaar een begrip

Bij Pinnacle heeft men inmiddels ruim 25 jaar ervaring met de verkoop en verhuur van Nieuwe, Refurbished en Demo printers en Multifunctionals. Onze grote kracht zit hem in onze scherpe prijs / kwaliteit verhouding en onze grote ervaring met maatwerk. Wij ontzorgen onze klanten met een deskundig productadvies, op maat afgestemd op hun specifieke situatie en wensen.

Inkt voor uw printer huren

Zoekt u inkt voor uw printer? Heeft u op uw bedrijf een printer staan die regelmatig nieuwe inkt nodig heeft? Dan raden wij u aan om daarvoor eens een keer bij Pinnacle te komen kijken. We hebben namelijk een zeer ruim assortiment aan printers te huur staan en kunnen daar ook inkt bij leveren voor u. Indien u hier meer over wilt weten raden wij u aan om even op onze website te komen kijken. U kunt er ook voor kiezen om contact met ons op te nemen als u hier vragen over heeft, of als u advies wilt hebben. We hebben de officiële inkt voor uw printer op voorraad klaarstaan.

Inkt en printer verhuur

Als u voor de aanschaf van een nieuwe printer staat, dan is het goed om alle opties eens door te nemen. Welk merk wilt u gaan kopen? Wordt het alleen een printer, of een apparaat dat ook kan kopiëren en scannen? En wat is het budget dat u hiervoor beschikbaar heeft? Wat uw wensen ook zijn, we nemen deze graag een keer met u door. Zo kunnen we samen met u besluiten wat voor printer er het beste aansluit op uw wensen. Gaat u inkt en printer huren bij ons, dan kunt u er op rekenen dat u een betrouwbare printer in huis haalt. Een printer waar u maandelijks een bedrag voor betaalt, zodat u niet gelijk een hele investering hoeft te doen.

Pinnacle Ricoh Printers
Pinnacle Konica Minolta Printers

Meer weten over inkt en printer huren?

Neem vandaag nog contact met ons op als u vragen heeft over ons assortiment aan printers en inkt. Voor inkt en printer verhuur bent u bij ons altijd aan het juiste adres. We nodigen u graag uit om een keer bij ons binnen te lopen. Zo weet u zeker dat u een printer in huis haalt die helemaal op uw wensen aansluit. Onder het genot van een kopje koffie geven we u dan advies over printers en inkt en komen ze tot een keuze voor de inkt en printer die u bij ons wilt huren.

Pinnacle Logo Divider

Pinnacle Koffie staat klaarDE KOFFIE

STAAT KLAAR

Pinnacle 25 Jaar Ervaring25 JAAR

ERVARING

Pinnacle Scherpe PrijzenBESTE PRIJS

EN KWALITEIT

Pinnacle Volledige OntzorgingVOLLEDIGE

ONTZORGING