Al 25 jaar een begrip

Bij Pinnacle heeft men inmiddels ruim 25 jaar ervaring met de verkoop en verhuur van Nieuwe, Refurbished en Demo printers en Multifunctionals. Onze grote kracht zit hem in onze scherpe prijs / kwaliteit verhouding en onze grote ervaring met maatwerk. Wij ontzorgen onze klanten met een deskundig productadvies, op maat afgestemd op hun specifieke situatie en wensen.

Wilt u een gebruikte laserprinter huren?

Wilt u een nieuwe printer aanschaffen voor uw bedrijf? De printer die u tot nu toe gebruikt heeft wellicht zijn beste tijd gehad, of u vindt het misschien nodig om een model in huis te halen dat wat meer up to date is. Wat de reden ook is voor de aanschaf van een nieuwe laserprinter, u bent dan bij Pinnacle aan het juiste adres. We bieden u namelijk niet alleen maar nieuwe printers, we hebben ook prachtige gebruikte modellen klaarstaan. Printers die nog perfect werken, maar alleen al eerder hun werk hebben gedaan bij een ander bedrijf. Een gebruikte laserprinter is een goede, duurzame en voordelige keuze, zeker als u er dan ook nog eens voor kiest om deze bij ons te huren.

Een gebruikte laserprinter huren bij Pinnacle

Een gebruikte laserprinter leasen is iets wat u bij ons heel eenvoudig kunt doen. Neem daarvoor even een kijkje in ons assortiment om te zien wat voor printers we allemaal voor u klaar hebben staan. We leveren louter printers van de beste merken die er te krijgen zijn. We hebben het dan over de merken Konica Minolta, Epson, Ricoh en Olivetti. Dit zijn printermakers die behoren tot de beste bedrijven die er op dit gebied te vinden zijn. Als u dan ook een gebruikte laserprinter wilt leasen waarvan u er zeker kunt zijn dat u daarmee flink wat jaren mooie printjes kunt maken, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Pinnacle Ricoh Printers
Pinnacle Konica Minolta Printers

Meer weten over onze gebruikte laserprinter?

Een gebruikte laserprinter huren doet u bij Pinnacle. Neem hier gewoon even contact over op met ons, zodat wij u meer kunnen vertellen over wat er allemaal bij ons mogelijk is. U bent altijd welkom om een keer bij ons langs te komen om met ons door te nemen wat wij u te bieden hebben. U kunt de apparaten dan in het echt bekijken en zien wat voor kwaliteit ze leveren. Indien u vragen heeft kunt u deze dan meteen op ons afvuren.

Pinnacle Logo Divider

Pinnacle Koffie staat klaarDE KOFFIE

STAAT KLAAR

Pinnacle 25 Jaar Ervaring25 JAAR

ERVARING

Pinnacle Scherpe PrijzenBESTE PRIJS

EN KWALITEIT

Pinnacle Volledige OntzorgingVOLLEDIGE

ONTZORGING