Al 25 jaar een begrip

Bij Pinnacle heeft men inmiddels ruim 25 jaar ervaring met de verkoop en verhuur van Nieuwe, Refurbished en Demo printers en Multifunctionals. Onze grote kracht zit hem in onze scherpe prijs / kwaliteit verhouding en onze grote ervaring met maatwerk. Wij ontzorgen onze klanten met een deskundig productadvies, op maat afgestemd op hun specifieke situatie en wensen.

Een gebruikte kopieermachine huren

Bent u op zoek naar een nieuwe kopieermachine voor in uw bedrijf? Heeft u jarenlang gebruik gemaakt van een kopieermachine, maar is deze nu aan vervanging toe? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Pinnacle. We hebben in ons assortiment namelijk een groot aantal kopieermachines staan. Nieuwe modellen, maar ook tweedehands machines. Machines die nog perfect werken, maar alleen iets meer jaren op de teller hebben. Wij zorgen ervoor dat deze kopieermachines perfect werken, zodat u er nog een aantal jaren met plezier gebruik van kunt maken. Met een gebruikte kopieermachine van Pinnacle kunt u flink aan de slag met kopiëren.

De keuze voor een gebruikte kopieermachine

Bij Pinnacle bieden we u de mogelijkheid om een gebruikte kopieermachine te huren. U kunt er daarbij ook voor kiezen om een gebruikte kopieermachine te leasen. We nemen de mogelijkheden die wij u op dit gebied te bieden hebben graag eens met u door. Als u de keuze maakt voor een gebruikte kopieermachine, dan kunt u er op rekenen dat deze net zo goed functioneert als een nieuwe machine. Als wij een machine retour krijgen, dan zorgen wij er voor dat deze helemaal wordt nagekeken, zodat hij makkelijk nog een aantal jaar mee kan.

Pinnacle Ricoh Printers
Pinnacle Konica Minolta Printers

U wilt een gebruikte kopieermachine leasen?

Indien u er voor kiest om een gebruikte kopieermachine te huren bij Pinnacle, dan heeft u de garantie dat u een perfect apparaat in huis haalt. Echter, u kunt er dan ook zeker van zijn dat u de beste service krijgt. Wij staan klaar om onderhoud aan de machine uit te voeren als dat nodig is. Als u kiest voor een gebruikte kopieermachine, dan zorgt u er daarmee ook voor dat u een flinke korting krijgt op de prijs van een nieuwe machine. De keuze voor het huren van een dergelijke machine garandeert u dat u geen dure aanschaf hoeft te doen. We vertellen u hier graag meer over.

Pinnacle Logo Divider

Pinnacle Koffie staat klaarDE KOFFIE

STAAT KLAAR

Pinnacle 25 Jaar Ervaring25 JAAR

ERVARING

Pinnacle Scherpe PrijzenBESTE PRIJS

EN KWALITEIT

Pinnacle Volledige OntzorgingVOLLEDIGE

ONTZORGING