De Ricoh multifunctionals zijn volledig op afstand beheersbaar zonder dat daar vertragende software voor op de server voor geinstalleerd hoeft te worden. Denkt u bijvoorbeeld aan de Ricoh MPC3003

Ja, dit is mogelijk. Wij maken vrijblijvend een berekening voor u. In veel gevallen bespaart u kosten door over te stappen. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier.

De Pinnacle showroom is geopend op werkdagen. De openingstijden zijn van 9.00 uur tot en met 17.00 uur. Wilt u een uitgebreide demonstratie op de apparaten waar u in geïnteresseerd bent, of ziet u graag eens wat er op dit moment allemaal mogelijk is? Dan adviseren we een afspraak te maken, zodat zeker de juiste specialisten voor u aanwezig zullen zijn.

Pinnacle is telefonisch in ieder geval bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur.

Maar als we aanwezig zijn, helpen we u net zo graag op andere tijden.

Op de facturen die u van ons krijgt,  maar ook op de voorkant van de machine.

Ga naar de knop gebruikersinstellingen / teller-knop dan naar sub menu “teller” daar zie je de tellerstanden staan. Je kunt dan eventueel drukken op tellerstanden afdrukken.

Door uw printer of multifunctional in een concept of draft modus af te laten drukken. Dit scheelt tot wel 50%. Met dubbelzijdig afdrukken bespaar je enorm op papierkosten. Zelfs met een ander lettertype kun je tonerverbruik aanzienlijk verminderen. Ze gebruikt Calibri bijvoorbeeld tot wel 23% minder toner dan Arial en Times New Roman.

De lege toners kunt u niet zomaar in de vuilnisbak gooien deze moet u bij het chemisch afval weggooien.

Vragen? Neem dan

vrijblijvend contact op /

Pinnacle Copy / Scan / Print

De Run 4308
5503 LN Veldhoven
The Netherlands

T +31 (0)85 902 68 02
E info@pinnacleprint.nl
KvK 69697329