Al 25 jaar een begrip

Bij Pinnacle heeft men inmiddels ruim 25 jaar ervaring met de verkoop en verhuur van Nieuwe, Refurbished en Demo printers en Multifunctionals. Onze grote kracht zit hem in onze scherpe prijs / kwaliteit verhouding en onze grote ervaring met maatwerk. Wij ontzorgen onze klanten met een deskundig productadvies, op maat afgestemd op hun specifieke situatie en wensen.

Aan de slag met een Epson multifunctional printer

Wilt u bij uw bedrijf een printer gebruiken die multifunctioneel te gebruiken is? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Pinnacle. We hebben namelijk een ruim assortiment aan printers voor u klaarstaan. U kunt de printer naar uw keuze eenvoudig bij ons huren. Zo heeft u een printer in huis die perfect werkt en waarvan het mogelijk is om deze ook weer in te ruilen als u in de toekomst een nieuwer model wilt gebruiken. Neem bijvoorbeeld een Epson multifunctonal printer. Dit zijn printers waarmee u niet alleen printjes maakt, maar die ook als scanner en kopieerapparaat gebruikt kunnen worden.

Een Epson multifunctional printer huren

We vinden het belangrijk om onze klanten altijd de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. Zodat u aan de slag kunt gaan met een printer die precies doet wat u wenst. De producten die wij in het assortiment hebben staan behoren tot het beste wat er op dit gebied allemaal te krijgen is. Epson is bijvoorbeeld een merk waar altijd de hoogste kwaliteit wordt geleverd. Dit niet alleen, Epson is daarbij ook nog eens een merk dat er altijd garant voor staat dat hun machines goed zijn voor het milieu. Men streeft er bij dit bedrijf naar om de impact van hun machines op het milieu zoveel mogelijk te verlagen.

Pinnacle Ricoh Printers
Pinnacle Konica Minolta Printers

Epson multifunctional printer verhuur

Neem vandaag nog een kijkje op onze website om meer te weten te komen over wat er allemaal mogelijk is bij de printers van Epson. We hebben namelijk in ons assortiment meerdere printers van dit merk staan, waar we u graag meer over vertellen. Samen met u bekijken we dan de mogelijkheden die we u te bieden hebben op het gebied van de multifunctionele printers van Epson, maar ook van een aantal andere merken die wij in het assortiment hebben klaarstaan.

Pinnacle Logo Divider

Pinnacle Koffie staat klaarDE KOFFIE

STAAT KLAAR

Pinnacle 25 Jaar Ervaring25 JAAR

ERVARING

Pinnacle Scherpe PrijzenBESTE PRIJS

EN KWALITEIT

Pinnacle Volledige OntzorgingVOLLEDIGE

ONTZORGING