Al 25 jaar een begrip

Bij Pinnacle heeft men inmiddels ruim 25 jaar ervaring met de verkoop en verhuur van Nieuwe, Refurbished en Demo printers en Multifunctionals. Onze grote kracht zit hem in onze scherpe prijs / kwaliteit verhouding en onze grote ervaring met maatwerk. Wij ontzorgen onze klanten met een deskundig productadvies, op maat afgestemd op hun specifieke situatie en wensen.

Wilt u een duurzame printer leasen?

Duurzaamheid is een woord dat steeds belangrijker begint te worden. We moeten goed omgaan met ons milieu en daarom zijn er steeds meer bedrijven die proberen hun producten zo duurzaam mogelijk aan te bieden. Dit gaat ook op voor ons bedrijf, Pinnacle. We zijn gespecialiseerd op het gebied van printers, scanners en kopieerapparaten. U kunt deze bij ons kopen of huren, waarbij u ook altijd voor een duurzame optie kunt kiezen. Steeds meer printermakers zetten erop in om duurzame apparaten te maken. Als u dan bij ons kiest voor een gebruikt exemplaar, dan draagt u nog eens extra bij aan de duurzaamheid.

Een duurzame printer huren bij Pinnacle

We staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de meest duurzame, betaalbare keuze. Heeft u een printer nodig voor bij uw bedrijf? Neem dan ook eerst eens een kijkje in ons assortiment. Bij Pinnacle vindt u louter printers van de beste merken die er op dit gebied actief zijn. We hebben het dan over Epson, Ricoh Minolta, Konica en Olivetti. Dit zijn bedrijven die niet zomaar printers en kopieerapparaten maken, maar die daarbij ook denken aan het milieu. Dit doen zij door de printers zo energiezuinig mogelijk te maken, maar ook door hier duurzame materialen voor te gebruiken.

Pinnacle Ricoh Printers
Pinnacle Konica Minolta Printers

Eenvoudig een duurzame printer leasen

Op deze website vindt u uitgebreide informatie over de mogelijkheden die u bij ons heeft op het gebied van alles wat met het huren of leasen van printers te maken heeft. U kunt natuurlijk ook altijd een keer contact met ons opnemen met uw vragen. U bent altijd welkom om een keer bij ons langs te komen en samen met ons te bekijken welke printer er het beste binnen uw budget past. Als u een duurzame printer wilt huren, dan is dat natuurlijk mogelijk. Een duurzame printer leasen is een van onze specialiteiten.

Pinnacle Logo Divider

Pinnacle Koffie staat klaarDE KOFFIE

STAAT KLAAR

Pinnacle 25 Jaar Ervaring25 JAAR

ERVARING

Pinnacle Scherpe PrijzenBESTE PRIJS

EN KWALITEIT

Pinnacle Volledige OntzorgingVOLLEDIGE

ONTZORGING