Al 25 jaar een begrip

Bij Pinnacle heeft men inmiddels ruim 25 jaar ervaring met de verkoop en verhuur van Nieuwe, Refurbished en Demo printers en Multifunctionals. Onze grote kracht zit hem in onze scherpe prijs / kwaliteit verhouding en onze grote ervaring met maatwerk. Wij ontzorgen onze klanten met een deskundig productadvies, op maat afgestemd op hun specifieke situatie en wensen.

Documentbeheer oplossingen op maat

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van alles wat met documentbeheer te maken heeft? Dan bent u bij Pinnacle altijd aan het juiste adres. We hebben mensen klaarstaan die graag eens met u om tafel gaan zitten om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. Het is belangrijk om goed om te gaan met de documenten die er bij uw bedrijf worden aangemaakt. Vanaf het moment dat een document wordt geprint begint eigenlijk het fysieke documentenbeheer. Het is dan goed om hier afspraken over te maken en een gebruiksvriendelijk systeem op te zetten.

Aan de slag met documentbeheer oplossingen

Bij Pinnacle staan we erom bekend dat wij de beste printers, kopieermachines en scanners leveren die er te krijgen zijn. Maar het is ook belangrijk om eens goed na te denken over wat u precies gaat doen met alle documenten die u aanmaakt. Het is bijvoorbeeld heel belangrijk dat deze documenten altijd terug te vinden zijn als dit nodig is. Neem hiervoor gewoon even een kijkje op onze website om te zien wat wij u op dit gebied allemaal te bieden hebben. Wij zitten altijd klaar om voor u documentbeheer oplossingen op een rijtje te zetten, zodat u hier de beste keuze uit kunt maken.

Pinnacle Ricoh Printers
Pinnacle Konica Minolta Printers

Meer weten over documentbeheer?

Indien u meer wilt weten over wat voor documentbeheer oplossingen er allemaal te vinden zijn, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We gaan graag eens met u zitten om de verschillende opties te bespreken en samen met u te bekijken welke van deze oplossingen er het beste op uw bedrijf aansluit. Daarnaast bent u bij ons natuurlijk ook altijd aan het juiste adres voor verkoop, verhuur en lease van printers, kopieerapparaten en scanners.

Pinnacle Logo Divider

Pinnacle Koffie staat klaarDE KOFFIE

STAAT KLAAR

Pinnacle 25 Jaar Ervaring25 JAAR

ERVARING

Pinnacle Scherpe PrijzenBESTE PRIJS

EN KWALITEIT

Pinnacle Volledige OntzorgingVOLLEDIGE

ONTZORGING