Al 25 jaar een begrip

Bij Pinnacle heeft men inmiddels ruim 25 jaar ervaring met de verkoop en verhuur van Nieuwe, Refurbished en Demo printers en Multifunctionals. Onze grote kracht zit hem in onze scherpe prijs / kwaliteit verhouding en onze grote ervaring met maatwerk. Wij ontzorgen onze klanten met een deskundig productadvies, op maat afgestemd op hun specifieke situatie en wensen.

Besparen op uw printkosten

Heeft u en bedrijf waar altijd veel printjes worden gemaakt? Dan is het belangrijk om hier een goede printer voor in huis te hebben. Indien u dan de keuze maakt voor een printer, dan is het goed om hier een aantal dingen bij in de gaten te houden. Zo is het altijd mogelijk om te besparen op printen. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij Pinnacle te bieden hebben. We hebben een ruim assortiment topprinters voor u klaarstaan, waarbij u er ook voor kunt kiezen om hier een gebruikt exemplaar uit te kiezen. Deze kunt u bij ons dan ook nog eens huren of leasen.

Besparen op printen

Het printen van documenten kan aardig in de papieren lopen. Letterlijk natuurlijk, maar ook als u kijkt naar de kosten die hiermee gemaakt worden. Dan is het goed om ervoor te zorgen dat u een printer in huis haalt waarmee u die kosten zo laag mogelijk kunt houden. Wij vinden bij Pinnacle de duurzaamheid van onze printers heel belangrijk. Niet alleen is dit beter voor ons milieu, maar daarbij zorgt u er dan ook voor dat u de kosten lager kunt houden. Indien u hier meer over wilt weten, kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. We brengen u graag op de hoogte van wat er bij ons allemaal mogelijk is.

Pinnacle Ricoh Printers
Pinnacle Konica Minolta Printers

Eenvoudig besparen op printkosten

Pinnacle is een ideale partner als het aankomt op het printen van documenten. Wij leveren u niet alleen maar de beste printers, maar helpen u ook graag om daarbij de kosten zo laag mogelijk te houden. Besparen op printkosten is iets waar wij in zijn gespecialiseerd. Neem dan ook een kijkje op onze website indien u hier meer over wilt weten. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om meer te weten te komen over Pinnacle en de goede voorwaarden die u bij ons heeft als u een printer wilt kopen.

Pinnacle Logo Divider

Pinnacle Koffie staat klaarDE KOFFIE

STAAT KLAAR

Pinnacle 25 Jaar Ervaring25 JAAR

ERVARING

Pinnacle Scherpe PrijzenBESTE PRIJS

EN KWALITEIT

Pinnacle Volledige OntzorgingVOLLEDIGE

ONTZORGING