Al 25 jaar een begrip

Bij Pinnacle heeft men inmiddels ruim 25 jaar ervaring met de verkoop en verhuur van Nieuwe, Refurbished en Demo printers en Multifunctionals. Onze grote kracht zit hem in onze scherpe prijs / kwaliteit verhouding en onze grote ervaring met maatwerk. Wij ontzorgen onze klanten met een deskundig productadvies, op maat afgestemd op hun specifieke situatie en wensen.

Pinnacle MVO

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN.

Onze aanpak kenmerkt zich verder door een enorme ervaring, opgebouwd in de afgelopen 25 jaar, en vertaalt zich in een zeer persoonlijke en flexibele werkwijze.

De laatste jaren is er veel veranderd in de manier van zaken doen en dat vertaalt zich in maatschappelijk verantwoord ondernemen wat voor Pinnacle een bewuste keuze en onderdeel van onze visie is.

Door de grote rol die het milieu in ons dagelijks leven heeft ligt onze focus op het duurzaam ondernemen, dat betekent dat wij ondermeer trachte te besparen op het onnodig gebruiken van grondstoffen door eigen import jong gebruikte en demo modellen apparatuur aanbieden, zeg maar: “Groene Printers”.

Topmerken die jarenlang probleemloos werken.

Pinnacle heeft op basis van jaren lange ervaring gekozen voor de twee topmerken in de markt te weten Ricoh, Epson en Konica Minolta. Als geen ander weten wij dat deze merken jarenlang probleemloos werken garanderen.

Op zoek naar een beter of goedkoper voorstel dan uw huidige printers en Multifunctionals?

Kies dan voor onze kwaliteit, snelle service en jaren lange ervaring!

Pinnacle Logo Divider

Pinnacle Koffie staat klaarDE KOFFIE

STAAT KLAAR

Pinnacle 25 Jaar Ervaring25 JAAR

ERVARING

Pinnacle Scherpe PrijzenBESTE PRIJS

EN KWALITEIT

Pinnacle Volledige OntzorgingVOLLEDIGE

ONTZORGING